alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
/ januar 2020

TEAM SUPERSTAR: YARA SHAHIDI

Hun er skuespiller, producer og en forandringernes kvinde. Yara Shahidi er stjernen, der styrker dem omkring sig for at gøre verden til et bedre sted.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-1-all


FAMILIE: DET ULTIMATIVE HOLD

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-2-all

For Yara betyder hold familie. Hun er datter af en afro-amerikansk mor og en iransk far, og "Grown-ish"-stjernen voksede op i et miljø, der nærede og udviklede hendes tro på at skabe en bedre verden. Hun har altid vidst at ægte succes ikke er en solodisciplin, men sker med hjælpen fra ens nærmeste. "Jeg tror, at vi tænker ens om, at jeg ser mit hold som en del af mit støttenetværk," siger skuespilleren. "[Mit] råd er altid at finde dit støttenetværk ... hvad de gør for mig er, at de støtter hele mig, mig som menneske."

Yara er den ældste af sine søskende og det udtrykker sig ved hendes autentiske støtte af familien. "Vi har en generel regel om, at når en af os begynder på et nyt projekt, så støtter vi altid hinanden og besøger hinanden på settet," fortæller Yara. "Hvad jeg elsker ved mine forældre er, at de virkelig rejser igennem min verden med mig. At have mennesker, der virkelig går igennem hver version af din verden, er noget, jeg er mere end taknemmelig for."

Jeg tror, at det jeg elsker mest ved min generation er, at i stedet for at vi prioriterer én ting, har vi valgt at prioritere fællesskab med en forståelse for, at vi har brug for hinanden til at skabe store ting.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-3-all


AT ÆNDRE VERDEN ÉN STEMME AF GANGEN

Yara lancerede Eighteen x 18 omkring en måned før hendes 18-års fødselsdag, og det er en politisk neutral platform, der hjælper teenagere med at forstå det politiske miljø og deres plads i det. Yara så, at hun havde muligheden for at støtte sin generation, og det her var måden, hun gav dem ressourcerne til at gøre en forskel.

"I stedet for at fokusere på én ting, kan vi forme et hold og så fokusere på alt, vi individuelt synes er vigtigt." Hendes kærlighed til fællesskabsfølelsen fortsætter hun med at sprede igennem vidensdeling til sin generation, så de kan gøre en forskel i verden.

At gøre en forskel var noget, min familie indgydede i mig. Mine forældre har altid opmuntret mig og mine brødre til at sørge for, at alt vi gør har et større formål.

VEJEN FREMAD

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-4-all

I dag er Yara en forkæmper for kvinders rettigheder, videnskabsinitiativer og samfundsproblemer, såsom en juridisk reform. Hendes offentlige udtalelser er støttet af mange mennesker, deriblandt Michelle Obama, der skrev anbefalingen i Yaras ansøgning til Harvard University.

Når hun taler om hvordan, hun kan bruge sin karriere til at skabe forandringer i verden, siger NAACP Image Award-modtageren: "Jeg tror, at skuespil og at skabe forandringer er forbundet. Om noget kommer træder mand ind i en baggrund i skuespillerfaget, der historisk set har skabt plads til andre mennesker både figurativt og bogstaveligt." Hvad der venter Yara er utvivlsomt intet andet end succes.

/ januar 2020