alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
/ januar 2020

KERWIN FROST: SUPERSTAR

Kerwin Frost fra Harlem er ved at skabe sig et navn. Den multifacetterede entertainer satte sig ned med os for at tale om, hvordan alting ændrer sig og hvordan det at udvikle sig har holdt ham på toppen.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-1-all


AT UNDERSTREGE "WIN" I KERWIN

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-2-all


Kerwin Frost er alsidigheden selv. Han er født og vokset op i Harlem i New York og arbejder indenfor mange genrer som entertainer, komiker, vært og DJ. Samtidig har han opbygget en subkultur af cool kids omkring sig i Harlem. Kerwin er kendt for sine afslappede, spøjse stil og sin indflydelse på den seneste mode, musik og kultur.

Igennem sine projekter sørger han for, at han er 100 % sig selv. "Jeg tror, at mysterier og vaghed er forældet," siger han. "Det er lidt den ting, jeg prøver at nedbryde." I sit selvproducerede talkshow "Kerwin Frost Talks" træder hans afslappede og cool vibe frem, der i sidste ende får det bedste ud af hans gæster. "Da jeg startede showet var det en måde at give alle et virkelig godt indblik i personligheder og hvordan de her folk normalt er," siger Kerwin. "Der foregik en hel masse i kulturen, der ikke blev fanget ... der var ingen andre, der gjorde det, så jeg kunne lige så godt."

Jeg vil bare gøre tingene sjove igen, du ved, hvad jeg mener ... bare gøre det sjovt, muligt.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-3-all


DEN NYE GENERATIONS COOL KID

Sociale medier er en guldmine af muligheder for Kerwin. "For mig er sociale medier pro. Hvis det ikke var for dem, var jeg her ikke. Så tak for det", siger han. Hans humor og ærlige selfie-stil med venner som Tyler The Creator har fanget opmærksomheden på over 180.000 mennesker på Instagram. Men Kerwin holder fødderne på jorden og er tro mod sig selv på trods af likes og kommentarer. "Det er hemmeligheden bag alting: at finde balancen. Du skal ikke bruge sociale medier for meget, men hvis du har magt, er meningen, at du skal bruge det på den rette måde," siger Kerwin. "Jeg tror, mange mennesker kæmper med de to."

Stifteren af Spaghetti Boys, der er et kreativt sted online, som fokuserer på kunst, musik og mode, har altid vist at, for at kunne nå det næste niveau, er det vigtigt at være åben. "Forandringer er hårde, men ikke at forandre sig er endnu hårdere."

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-4-all

Jeg kan slet ikke begynde at fortælle dig, hvor stor en ære det er, at være en del af så stærkt og forskelligartet hold af kreative mennesker.

AT LEVE UDENFOR DE SATTE RAMMER

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-5-all


Det er Kerwins energi, der giver ham fleksibiliteten til at være kreativ på mange forskellige måder. "Det handler jo bare om at svømme imod strømmen og følge dit hjerte ... Du bliver bare nødt til at være dig selv", siger han.

/ januar 2020