alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
/ januar 2020

TEAM SUPERSTAR: JENN SOTO

Jenn Soto har skabt et navn for sig selv i skateboarding-verdenen med sin markante skatestil. Nu vil hun styrke den næste generation af nyskabende piger og kvinder.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jenn-1-all


FRA SKATEPARKEN TIL VERDENSSCENEN

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jenn-2-all

Jenn Soto samlede første gang et skateboard op som 11-årig og endte på verdensscenen, så hun er en, man skal holde øje med. Hvis man altså kan nå at fange et glimt af hende! Hun er medlem af USAs Skateboarding Team og adidas Pro Skateboarding og er kendt for sin tekniske færdighed og stærke tricks og flips på lange rails, trapper og kanter. TLDR; Jenn er en af verdens bedste, og hun er først lige begyndt.

Jenn er født i The Bronx og voksede op i Jersey City, og hun trådte ind på verdensscenen ved X Games og Street League, verdens to største TV-transmitterede skateboardturneringer på professionelt niveau. Selvom konkurrence-skateboarding er en solosport, så er fællesskabet omkring sporten en af Jenns yndlingsting ved det. "... Der en masse hold omkring dig hele tiden. Det er sådan, du har dit eget crew, du har de folk, du skater for, og det er altid fedt, den gode stemning og hvordan folk er søde ved hinanden," siger hun.


[Skateboarding] er bogstavelig talt en holdsport. Altså vi passer på hinanden. Vi hjælper hinanden med at lave tricks, vi highfiver ... Det er bare en stor familie med en masse kærlighed.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jenn-3-all


OM AT SÆTTE SIT EGET TEMPO

Jenn opmuntrer den næste generation af kvindelige skatere til at gå all-in i den mandsdominerede sport. "Mit råd til yngre piger ville være, at de bare skal blive ved. Der er øjeblikke, hvor det er skræmmende, føles ubehageligt, du kender måske ikke nogen i skateparken og sådan noget, men du er der, og I har allesammen den samme interesse. Og det skaber et stærkt bånd med alle omkring dig," siger hun.

Det handler om at være dig selv, også i den almindelige verden. "... Du bliver nødt til at være unik. Vi lever i en verden, hvor trends ændrer sig hele tiden, og alle prøver at være hoppe med på vognen, og de kan bare ikke holde tempoet, fordi den næste trend allerede er begyndt, men hvis du bare står af og dyrker dit eget, så skal du ikke holde trit med nogen. Så er det dig, der sætter tempoet."

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jenn-4-all

FORANDRINGER STARTER MED SAMARBEJDE

For Jenn er den bedste del af at arbejde for forandringer, når man ser resultaterne – og når det sker, er hun altid sulten efter mere. "Hvad, der får mig til at kæmpe for forandringer er at se dem ske, det er så'n en langsom proces, så fra den ene dag til den anden, ser du dem måske ikke, men hvis du vender tilbage en måned senere, og du ser alle de ting, du har gjort... Jeg elsker virkelig de øjeblikke, og det er den følelse, jeg altid går efter."

Og gennem kreativt samarbejde kan du endda lære mere om dig selv. "Det er utroligt at se folk med samme passion som dig selv bare indenfor noget andet, og [Superstar-holdet] er ligesom bare en hel gruppe af den slags mennesker. Og de er så gode til det, de laver."... Det er inspirerende for mig at ligesom prøve noget andet og samtidig forbedre mig indenfor mit eget felt ... det giver mig lyst til at prøve nyt.

FORENET AF VORES KREATIVITET

Superstar-holdet er ligesom et skatecrew, der forener forskellige kreative strømninger fra stateparken, kunstværkstedet, klasseværelset og alt derimellem. Jo mere, vi samarbejder, jo større forandringer kan vi skabe i vores forskellige felter og for os selv. "At se forandringerne er nok til at få mig til at ville ændre mig," siger hun. Og vi har også store planer.

/ januar 2020