Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
adidas / maj 2020

EN TUR PÅ TRAILET

Leder du efter en ny måde at udvide din verden? Et lifehack, der giver dig ny kreativitet og tømmer dit hoved, men hvor du kommer tættere på naturen og får mere energi? Så er hiking, trail-løb eller bare vandring måske dit nye ånderum.

Oplysende og afslappende

Du tænker måske, vandring, er det ikke sådan lidt... Noget gamle mennesker eller outdoor-entusiaster render og laver? Ikke kun. Vandring, hiking eller trail-løb er kommet lang siden da. Det er blevet langt mere udbredt, og det omtales som "det nye yoga".

Det giver god mening. Vandring er ikke kun meget givende, det er også meget let at kaste sig ud i selv. Det er derfor ikke overraskende, at outdoor-aktiviteter bliver ved med at tiltrække opmærksomhed, og at det er en tendens, der er kommet for at blive.

outdoor-ss20-free-hiker-parley-launch-storypage-image1-d 

Godt for musklerne, godt for hovedet

"Vandring er virkelig godt for mine muskler og min kreativitet", fortæller den verdensberømte fotograf Keith Ladzinski, der er en stærk fortaler for, at vi allesammen burde være ude i det fri så meget som muligt. Det, som gør vandring så fantastisk, er netop at det er godt for krop og sind. Det er som skabt til dem, der gerne vil have lidt ekstra træning ind i deres liv, og for dem, der gerne vil væk fra dagligdagens evige pres.

At være ude i naturen ændrer ikke kun din dag, det giver også dit liv et frisk perspektiv og energi. Du kan også få en god del fysiske og mentale bonusser bare ved at ændre din løberute, så der er mere grønt omkring dig. Lyder det for godt til at være sandt? Der er kun én måde at finde ud af det på. Afsted!


Det er lige udenfor

At dyppe tæerne i vandringens støvler er lettere, end du tror. Ja, du kan selvfølgelig gå all-in og konvertere til fuldtidsalpinist med store drømme om Himalaya.

Men for at nyde godt af dets mange fordele, kan selv korte vandreture rundt i dit nabolag gøre en forskel. Start blødt ud med bare at gå en lang, energisk gåtur, og det kræver sådan set bare, at du går ud af døren. 


outdoor-ss20-free-hiker-parley-launch-storypage-image2-d

Hvis du bor tæt ved skoven, stranden eller bakkede områder omgivet af marker, eller bare kan finde et grønt område i nærheden, er det alle gode steder at suge naturen til sig og få pulsen lidt op. Og vandreruter findes overalt, selv i betontunge byer. Ellers hop ind på Google Maps og find de grønne områder i nærheden, så kan du selv planlægge din rute. Eller endda finde du af, at der ér grønne områder i nærheden... Fordi selv de mest cement- og betonplagede byer har en park, en lille sø eller noget andet natur lige i nærheden.

Tænker du, at formen kommer i vejen? Prøv at lade være med at tænke for meget over det. Det handler først og fremmest om at komme ud af den dør. At holde sig fri for skader og komme i bedre form kan være let, selv for begyndere. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, så kan du starte med at lave mavebøjninger for at hjælpe med at styrke og stabilisere din core, eller lave squats og lunges for at opbygge lår-, ankel- og knæstyrke. Det er en let måde at komme i gang.


Naturen er der altid

Det smukke ved at vandre er, at det altid er en mulighed. Når du har behov for det, kan du bare kaste dig ud i det. Ja, vejret skifter alt efter årstiden, men at trodse vinden og regnen kan i sig selv være et humørboost. For ikke at tale om årstidernes forskellige naturoplevelser. En del af øvelsen er også at tage et bevidst valg om at træde væk fra teknologien og ind i noget andet. 

outdoor-ss20-free-hiker-parley-launch-storypage-image3-d


Du behøver heller ikke investere en masse penge i tonsvis af udstyr. Det er ikke den slags eksklusive sport, der kræver et kæmpe budget og endeløse investeringer. En åndbar jakke, en let rygsæk og måske et kamera, hvis du gerne vil dokumentere det, er et godt udgangspunkt. Men det vigtigste er at passe på dine fødder med de rigtige vandrestøvler. 


Hop i med fødderne først

Hvad skal man overveje, når man køber vandresko/støvler? Terrænet spiller en stor rolle i sig selv, og dit ambitionsniveau oven i hatten. Hvis du skal vandre op af ekstremt stejle og ujævne skråninger, er en stiv sko nok et godt bud, så du er sikret ekstra stabilitet og at din fod ikke bliver så hurtig træt. Men den stivhed kan være et problem, hvis du leder efter noget, der passer bedre til overgangen fra by til land, hvor fleksibiliteten er behovet.

En af de største faktorer er den overordnede følelse. Støvlerne skal være behagelige fra det øjeblik, du tager dem på, så du ikke får vabler første gang, du bruger dem. Men sådan skal de også blive ved med at være over lange distancer. adidas TERREX Free Hiker Parley er designet med lige præcis det i tankerne. 

outdoor-ss20-free-hiker-parley-launch-storypage-image4-d

Primeknit-overdelen af Free Hiker Parley er åndbar, let og former sig straks efter din fodform, hvilket også betyder, den tilpasser sig din fods naturlige udviden under lange vandreture. Behageligheden sikres også af den stærkt spændstige Boost-støddæmpningsteknologi. Greb på regnglatte veje er også vigtigt, om det er asfalt, ujævnt terræn eller mudrede trails. TERREX Free Hiker Parley har derfor en Continental-ydersål i gummi, der har 32 % mere greb end konkurrenterne, og den tilpasser sig uden problemer til de forskellige slags terræn.


Et grønnere syn på verden

Små miljøvenlige tiltag i dit liv er den letteste måde at gøre noget. Parley Ocean Plastic er lavet af genanvendt plastikaffald fra havet, der er indhentet fra strande og kystområder, og det forvandler trussel til tråd. Det er en del af alle TERREX Free Hikers overdele, inklusiv Primeknit-materialet.

Det giver en præstationsstærk vandrestøvle med et bæredygtigt præg. Så du kommer mere ud i naturen, og samtidig hjælper naturen en smule oveni. Hvor vil din næste vandretur tage dig hen? Del dine øjeblikke med os med #adidasterrex


outdoor-ss20-free-hiker-parley-launch-storypage-image5-d

adidas / maj 2020
Tags