alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / februar 2020
Adidas

LÆR ALTID AF DINE FEJL

"Der er altid noget, du kan lære af fortiden. Fortiden kan altid inspirere dig i nutiden."

Naeun Son er en af fem inspirerende mennesker, vi har interviewet om, hvordan fortidens begivenheder hjælper med at inspirere dem nu. Hun blev først kendt som medlem af en succesrig k-pop-pigegruppe, før hun udfoldede sine evner som skuespiller i forskellige film og fjernsynsprogrammer.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-1-d


HVEM HAR HJULPET DIG MED AT BLIVE DEN, DU ER I DAG?

Mine venner og familie har været utrolig støttende hele min karriere igennem. Men min mentor har altid været min mor, og det vil aldrig ændre sig. Hun er den, der kender mig bedst, og den, jeg kan tale med om alt.


ER DER EN SÆRLIG OPLEVELSE DER HAR HJULPET DIG – ELLER EN SÆRLIG FORHINDRING, DU SKULLE OVERKOMME – FOR AT KOMME TIL DETTE PUNKT I DIT LIV?

At skulle have et meget socialt liv fra en tidlig alder var en stor udfordring for mig, jeg syntes virkelig, det var svært. Men jeg synes dog også, at det var en god oplevelse, der gjorde mig til den, jeg er i dag. Fordi mit arbejde modtager så meget kærlighed og opmærksomhed fra så mange har jeg skullet overkomme den forhindring. Jeg har også måttet opgive en masse personlige ting, men jeg ved, at det bliver lettere i fremtiden.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-2-d


HVAD DRIVER DIG SOM ARTIST?

Jeg måler og bedømmer mig selv på det arbejde, jeg udfører. Jeg prøver altid at lære fra mine fejl og gøre det bedre næste gang. Der er altid noget, du kan lære af fortiden. Fortiden kan altid inspirere dig i nutiden.

core-ss20-naeun-story-page-landscape-image-3-d


Naeun har et af denne sæsons behagelige musthaves på, der er inspireret af adidas' designarv, men skabt til nutiden.

Training / februar 2020
Adidas