alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / februar 2020
Adidas

AT INSPIRERE ANDRE ER EN UTROLIG FØLELSE

"At spille en rolle i skabe ændringer og hjælpe med at inspirere andre er fantastisk."

Millie Bright er en af fem inspirerende mennesker, vi spurgte om, hvordan deres fortid fortsætter med at inspirere deres fremtid. Som professionel fodboldspiller flyder hendes sejrslyst og viljestyrke sammen i sporten og i livet. Hun er berømt for sin rolle i den seneste VM for kvinder, og hendes ærlige tilgang i medierne har uofficielt gjort hende til ambassadør og talskvinde for sporten.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-1-d


HVEM HAR INSPIRERET DIG TIL AT VÆRE EN SUCCES SOM PROFESSIONEL?

Jeg har altid haft fantastiske rollemodeller tæt på mig, men den største indflydelse har været min mor. Hun lærte mig alt, jeg ved om vigtigheden af hårdt arbejde og dedikation, som er en af de største grunde til min succes nu.


HVAD ER DINE MÅL FOR FREMTIDEN?

Som sportsudøver vil jeg gerne fortsætte med at udvikle mig så meget som muligt og vinde, enten med min klub eller på landsholdet. Det er de øjeblikke, hvor du kan mærke, at det har været det værd. At gå fra at skulle håndtere flere forskellige jobs og min fodbold til at underskrive kontrakt som professionel har været fuldstændig overvældende. Det er vildt fantastisk at kunne gøre det, jeg elsker.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-2-d


HVORDAN FØLES DET AT VÆRE ROLLEMODEL FOR UNGE, DER DRØMMER OM AT FORVANDLE DERES KÆRLIGHED TIL SPORT TIL EN KARRIERE?

Det er en ære. Jeg ville ønske at kvindesport modtog samme opmærksomhed, da jeg var ung. At spille bare en lille rolle i at skabe ændringer og hjælpe med at inspirere andre er en utrolig følelse. Spillet vil kun blive større herfra og være et positivt sted for kvinder og piger i alle aldre at udfolde sig.

core-ss20-millie-story-page-landscape-image-3-d


Millie har et af denne sæsons behagelige musthaves på. Inspireret af adidas' designarv, men skabt til nutiden.

Training / februar 2020
Adidas