alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / februar 2020
Adidas

TAB ALDRIG DINE MÅL AF SYNE

"Basketball er meget mere end et spil for mig, det er min livsstil. Jeg ser det overalt omkring mig."

Vi satte os ned og tog en snak med Derrick Rose, en af fem inspirerende mennesker, vi har spurgt, om hvordan deres fortid inspirerer fremtiden. Han er født og vokset op i Chicago, og han skabte historie ved at blive den yngste MVP nogensinde, da han spillede for sin hjembys hold.

core-ss20-derrick-story-page-landscape-image-1-d


HVORDAN INSPIREREDE DIN HJEMBY CHICAGO DIG SOM UNG SPILLER?

Jeg voksede op i Chicago, og jeg tror virkelig, at det var med til at gøre mig til den, jeg er i dag, fordi når du vokser op sådan et sted, skal du holde dig fokuseret og aldrig tabe dine mål af syne. At skabe historie og repræsentere min hjemby var en drøm for mig.


HVILKEN INDFLYDELSE HAR BASKETBALL HAFT PÅ DIT LIV?

Basketball er meget mere end et spil for mig, det er min livsstil. Man ser sporten overalt, ikke kun i Chicago. Dens indflydelse kan også ses inden for kunst, musik og mode. Basketball har også lært mig meget; om mig selv og andre. Det giver mig også mulighed for at være en god rollemodel for min familie og hjælpe med at inspirere andre.

core-ss20-derrick-story-page-landscape-image-2-d


HVORDAN HAR CHICAGO OG BASKETBALL HJULPET DIG MED AT UDVIKLE DIN STIL?

Der var altid adidas omkring mig, da jeg voksede op. Men nu vil jeg sige, at jeg er mere neutral og at det klassiske adidas-look fungerer godt for mig. Alle genkender de tre striber. Det minder mig om alt det, der hører fortiden til, men som stadig kan noget i dag.

core-ss20-derrick-story-page-landscape-image-3-d


Derrick har et af denne sæsons behagelige musthaves på. Inspireret af adidas' designarv, men skabt til nutiden.

Training / februar 2020
Adidas