alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / februar 2020
Adidas

BLIV VED MED AT LÆRE NYT

"Det er let at drukne i tvivl, men du bliver nødt til at lære at elske dig selv."

Vi fik en snak med Chachi Gonzales, en ud af fem inspirerende personer, vi interviewede, for at finde ud af, hvordan hendes fortid fortsætter med at inspirere hendes fremtid. Hun blev et kendt ansigt som medlem af det vindende dansehold i et populært reality-program, før hun også var med i forskellige musikvideoer, også som koreograf og skuespiller.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-1-d


HVEM VAR DIN MENTOR, DA DU VOKSEDE OP? OG HVEM ER DET NU?

Mine danselærere var mine mentorer. Hver af dem lærte mig noget vigtigt om dans, som jeg stadig bruger i andre dele i mit liv. Nu er mine mentorer mine kollegaer, og jeg elsker at være omgivet af drevne og kreative mennesker, der kan lære mig en hel masse forskellige ting. Det er vigtigt aldrig at holde op med at lære nyt!


HVAD INSPIREREDE DIG TIL AT NÅ DET STED, DU ER NU?

Mine drømme og min opbakning. Jeg var heldig nok til at få fantastisk støtte helt fra begyndelsen. Over tid har jeg udviklet en særlig slags aggressiv positivisme, som jeg bruger i mit arbejde. Det hjælper mig med at prøve nye ting og sætte nye grænser samtidig med, at jeg laver det, jeg elsker.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-2-d


ER DER NOGET SÆRLIG RÅD, DU VIL GIVE UNGE PERFORMERE, SOM GERNE VIL FORVANDLE DERES PASSION TIL EN KARRIERE?

Vær altid dig selv. Det kræver et højt niveau af dedikation at være danser, og det er virkelig let at drukne i tvivl. Det kan være en lang proces, men lær at elske dig selv først, og husk derefter at sætte nye grænser.

core-ss20-chachi-story-page-landscape-image-3-d


Chachi har et af denne sæsons behagelige musthaves på. Inspireret af adidas' designarv, men skabt til nutiden.

Training / februar 2020
Adidas