alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / februar 2020
Adidas

GIV DEN ALT, DU KAN – DET ER DET ENESTE, DU KAN GØRE

"Fodbold har lært mig meget om mig selv, jeg har mødt nogle af mine bedste venner igennem spillet."

Vi talte med Ruben Loftus-cheek, en af fem inspirerende mennesker, vi har interviewet, om hvordan hans oplevelse af fortiden har hjulpet med at inspirere hans fremtid. Ud af en gruppe af dygtige fodboldspillere trådte han tidligt ud, og han havde sin professionelle debut i 2014, før han blev en del af landsholdet og var med til fodboldverdenens største begivenhed.

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-1-d


HVORDAN HAR FODBOLD HJULPET DIG MED AT BLIVE DEN, DU ER I DAG?

Fodbold har altid været en megastor del af mit liv, jeg voksede op lige ved siden af en park, der havde en indhegnet bane, og jeg plejede at tage derhen og spillede hver dag. Sporten har lært mig meget om mig selv, og jeg har mødt nogle af mine bedste venner igennem spillet. Jeg har også to ældre halvbrødre, der spillede professionelt, og de var altid klar til at give mig råd, da jeg spillede på ungdomsholdene.


HVILKEN INDFLYDELSE HAR NOGLE AF DINE FODBOLDVENNER HAFT PÅ DIN PERSONLIGE STIL?

Jeg har altid været påvirket af dem, der var cool, omkring mig, når det kommer til personlig stil, men jeg har typisk haft øje for dem, der minder om mig selv. Jeg har altid godt kunnet lide gadelooket, og jeg bruger meget tid på at se film, så noget, der er behageligt og stilfyldt, foretrækker jeg klart. Og at arbejde med adidas har klart hjulpet på det punkt!

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-2-d


ER DER NOGET SÆRLIG RÅD, DU VIL GIVE UNGE SPORTSTALENTER, SOM GERNE VIL FORVANDLE DERES PASSION TIL EN KARRIERE?

Jeg tror, at det bedste råd, jeg kan give, er at man altid skal gøre sit bedste, altid give dig 100 %. Så kan man ikke gøre mere. Jeg elsker at spille fodbold, og jeg ved, at jeg er heldig at have det som arbejde og karriere, men uden dedikation ville det ikke være muligt.

core-ss20-ruben-story-page-landscape-image-3-d


Ruben har et af denne sæsons behagelige musthaves på. Inspireret af adidas' designarv, men skabt til nutiden.

Training / februar 2020
Adidas