alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / oktober 2019

Styrk din selvtillid

Slå dig vej til et bedre jeg. Boksning er en vild workout, især med en ven. Og I behøver selvfølgelig ikke at slå hinanden.

Mød Aycia og Chelsey

Alycia er professionel bokser og meget passioneret omkring at få flere kvinder involveret i sporten. Chelsey er eliteinstruktør i yoga, men det er hendes første omgang boksning. Med Alycias hjælp har Chelsey lært hvor styrkende boksning kan være. For når man presser hinanden, oplever man et helt nyt niveau af selvsikkerhed og fitness. Se hvordan Alycia og Chelsey træner på deres måde. Med de rette bh'er og tights.

VIDEO: Se hvordan Alycia og Chelsey træner på deres måde.

Boksning er godt at prøve for alle, fordi det er en sport, der kræver at du er 100 % koncentreret.

ORD FRA EN BOKSER.


HVORFOR BOKSNING?

Jeg elsker at boksning giver mig selvtillid og følelsen af, at jeg har virkelig har opnået noget efter en træning. Jeg føler mig mentalt stærkere, fordi jeg holder mig fokuseret igennem runderne.

HVORDAN TRÆNER DU PÅ DIN EGEN MÅDE?

Jeg tager min kreativitet med ind i boksningen ved at sikre mig, at jeg har det sjovt, mens jeg træner. Jeg tilføjer også nogle gange et par cirkelspark for at få hele kroppen med.

HVORDAN FINDER DU MOTIVATIONEN?

Jeg kigger på gamle billeder og forestiller mig, hvad jeg kan opnå, og hvordan jeg kan blive en bedre bokser.

HVAD ER DINE TANKER OMKRING OUTFITTET?

Bh'en har virkelig god støtte. Og den holder det hele på plads samtidig med at den dækker godt. Tightsene var tætsiddende, hvilket understreger mine former, og det giver mig et ekstra skud selvtillid

training-fw19-bras-and-tights-story-blog-page-image-landscape-1-octBILLEDE: Alycia viser kunsten bag at vikle sine hænder godt ind.

Jeg elsker at boksning giver mig selvtillid. –Alycia Baumgardner

ORD FRA EN YOGI.

HVORDAN VAR DIN FØRSTE BOKSETRÆNING?


Jeg kunne virkelig godt lide det; det er et fantastisk afløb. Jeg synes at slagsekvenserne var lidt svære at huske, men da jeg først kom i gang, så føles det virkelig styrkende.

KAN BOKSNING MÅSKE HJÆLPE DIG MED YOGA?

Styrke og kondition er meget vigtigt for yogier, fordi vi tit er hypermobile, så stabilitet er nøglen til udholdenhed og varighed.

training-fw19-bras-and-tights-story-page-image-landscape-2-octBILLEDE: Denne yogi kan slå fra sig.

Training / oktober 2019