alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
/ september 2019

PAULO DYBALA: NÅR DU GIVER ALT, HAR DU INTET AT FORTRYDE

Den argentinske stjerne får succes til at se let ud. Paulo Dybala afslører, hvad han opgav, for at opnå den succes.

I sin rolle som creator til VRCT-kampagnen valgte han ordet "SACRIFICE" som sit patchmærke. Vi tog fat i ham for at høre historien bag.

Der er ét ord, der altid bliver brugt, når nogen skriver eller taler om Dybalas talent: "kreativ". På banen skaber han muligheder ud af ingenting og ser forbindelser, ingen andre gør. Hvilket er lige, hvad man ville forvente af en af verdens mest værdifulde fodboldspillere, og især af én kendt som "La Joya" eller "juvelen". I dag sidder vi på toppen af et hus i Torino og taler om et andet ord, der viser en ny facet af fodboldens diamant.

VRCT-SP_DYBALA-02-IMG-O

"Jeg valgte ordet 'offer' mest fordi, det definerede en meget vigtig del af min barndom. Hvorfra jeg... ja, her er jeg," siger han. Og "her" er godt, det er der ingen tvivl om. Dybala er ikke bitter, fortryder intet. Han tilføjer: "Som jeg altid taler om med min mor, så kæmpede vi hårdt for at komme hertil. Vi gik igennem hårde tider og gode tider. Så vi prøver altid at nyde det, vi har sammen, med folk omkring os, mine venner, dem, jeg føler mig tættest på."

Lad os tage tilbage i tiden til dengang, hvor fester og ferier blev erstattet af tidlige morgener og træning tre gange om dagen. Og til et andet skæbnesvangert øjeblik, der formede hans liv, men som han ikke taler meget om nu: hans fars sygdom og død, da Dybala var 15. Den unge spiller fik en transfer for at være sammen med hans familie i den sidste tid, og han traf så det svære valg og vendte tilbage til holdet, han trænede med, 150 kilometer væk.

Jeg valgte ordet 'offer' mest fordi, det definerede en meget vigtig del af min barndom. Hvorfra jeg... ja, her er jeg.

VRCT-SP_DYBALA-03-IMG-O

Der var afgørende øjeblikke i mit liv, hvor jeg blev nødt til at prioritere visse ting, og jeg valgte altid fodbold.

Hvis du nogensinde har prøvet at overføre noget så voksent som selvopofrelse til slørede barndomsminder, så ved du, at det ikke er så ligetil. Til at begynde med dvæler Dybala ved det og siger så: "Jeg tror, det var en vigtig ting for mig som dreng at ofre meget. Jeg vidste det ikke dengang, eller jeg så det ikke på den måde. Og mange gange skulle min familie minde mig om det... Jeg troede aldrig, jeg ville ende, hvor jeg er nu." Han fortsætter: "Der var afgørende øjeblikke i mit liv, hvor jeg blev nødt til at prioritere visse ting, og jeg valgte altid fodbold."

Træning er altid hårdt, men det må være lettere nu, fordi han har høstet fordelene, og det bliver ved. Men det var ikke altid tilfældet. Dengang var Dybala en af mange drenge, der kæmpede hårdt for at blive lagt mærke til og for at fange en af de store klubbers opmærksomhed. Kun få ville nå det punkt. Selvopofrelse sikrede dem intet.

Han siger: "Det er dér, du skal beslutte, hvad du vil. Hvis du virkelig vil spille fodbold og se bort fra alle de ting, eller om du hellere vil tilbringe mere tid sammen med dine venner i en alder, hvor du begynder at opdage nye ting. Jeg vidste altid, at min drøm var at spille fodbold. Uden rigtig at vide, hvad der kunne ske, om jeg kunne klare det eller ej. Men, som jeg lige sagde, det var dét, jeg ville." Han tilføjer: "Det lette valg var at gå ud med mine venner. Fordi så ofrer man slet ikke noget. Det er det, jeg mener, og derfor, jeg valgte ordet 'SACRIFICE'."

VRCT-SP_DYBALA-04-IMG-O

Jeg tror, at hvis du ofrer noget, så slutter du fred med dig selv, selv hvis det ikke har et positivt resultat, fordi du ved, du gjorde alt, du kunne.

Og ikke alle ofre giver gevinst, men det betyder ikke, at de ikke har nogen betydning eller værdi. Dybala tænker på de venner, som ikke klarede sig igennem nåleøjet, når han siger: "Der er selvfølgelig en masse mennesker, der ofrer det hele og mere til uden at klare sig igennem det. Men jeg tror, at hvis du ofrer noget, så slutter du fred med dig selv, selv hvis det ikke har et positivt resultat, fordi du ved, du gjorde alt, du kunne."

VRCT-SP_DYBALA-05-IMG-O

Måske har du en ambition eller noget, der kræver, at du ofrer noget. Dybala siger, du skal tage chancen og være parat til at lægge andre ting bag dig. "At ofre visse ting for at følge dine drømme eller opnå det, du gerne vil, er meget vigtigt. Fordi jeg tror, at når du ofrer visse ting, så er resultatet altid mere positivt end negativt i sidste ende."

VRCT-SP_DYBALA-06-IMG-O

Vi har designet VRCT-jakken, der er inspireret af et traditionelt sportslook, som et lærred for dit selvudtryk. Bær den, som du vil, med et personligt patch, der viser, hvad du står for. Hvad vil du vise verden?

/ september 2019