alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / september 2019

NING ZETAO: MOD ER AT TRO

Hvem får lov til at vinde? Kun de modige, siger den olympiske svømmer Ning Zetao.

Ning valgte ordet "BRAVE" som en af de seks creators til VRCT-kampagnen. Vi mødte ham i en svømmehal i Shanghai, der ikke er ulig dem, han startede sin store karriere i.

Der er en sød historie om Ning som barn, hvor han var så bange for vand, at han hadede at få sit hår vasket i badet. Hans forældre tog ham med til en svømmingpool for at han kunne overkomme sin frygt, og en lokal svømmetræner lagde mærke til hans potentiale. Som 14-årig blev han en del af svømmeholdet for Kinas Flåde. Som 22-årig var han en 190 cm høj superstjerne, der blev beundret af kinesiske borgere på de sociale medier efter hans storslåede sejr ved verdensmesterskabet i 100 m frisvømning i 2015.

VRCT-SP_NING-02-IMG-O

Historien om drengen, der var bange for vand, lyder som en myte, og det er den måske, men vi elsker myter om legender. Og det illustrerer ganske enkelt, hvad Ning vælger at stå for. Mod: du kan være bange, men spring ud i det alligevel. Ning siger: "Ordet, jeg valgte, var 'BRAVE'. For mig betyder det, at være modig, at du er tro mod dig selv. At være modig styrker din vilje.

VRCT-SP_NING-03-IMG-O

Det gør dig glad og giver dig en positiv indstilling til livet. Det gør dig stærkere og mere vedholden."

Atleter skal være modige. Desto bedre du bliver, desto mere pres er der for at leve op til det ideal. Du er i søgelyset, og ingen træner er lige så hård ved dig selv, som du selv er. Ning siger, at det ikke er alt; der er også frygten for at blive skadet. "En atlet skal ikke kun udfordre deres grænser og presse dem selv, men de skal også konfrontere problematiske skader og presset fra omverdenen med mod."

Mod betaler sig dog, og han giver et eksempel: "I løbet af de nationale lege i 2017 havde jeg en feber lige før herrernes finale i 50 m frisvømning. I stedet for at trække mig, så kæmpede jeg mig modigt igennem det og vandt i sidste ende."

At være modig styrker din vilje. Det gør dig glad og giver dig en positiv indstilling til livet. Det gør dig stærkere og mere vedholden.

Ning siger: "Ordet, jeg valgte, var 'BRAVE'. For mig betyder det, at være modig, at du er tro mod dig selv. At være modig styrker din vilje. Det gør dig glad og giver dig en positiv indstilling til livet. Det gør dig stærkere og mere vedholden."

Atleter skal være modige. Desto bedre du bliver, desto mere pres er der for at leve op til det ideal. Du er i søgelyset, og ingen træner er ligeså hård ved dig selv, som du selv er. Ning siger, at det ikke er alt; der er også frygten for at blive skadet. "En atlet skal ikke kun udfordre deres grænser og presse dem selv, men de skal også konfrontere problematiske skader og presset fra omverdenen med mod."

VRCT-SP_NING-04-IMG-O

Mod betaler sig dog, og han giver et eksempel: "I løbet af de nationale lege i 2017 havde jeg en feber lige før herrernes finale i 50 m frisvømning. I stedet for at trække mig, så kæmpede jeg mig modigt igennem det og vandt i sidste ende."

VRCT-SP_NING-05-IMG-O

En af de hårdeste ting ved mod er måske, at det ikke betaler sig, før du har gjort det, du har sat for dig. Men når du så vinder, siger Ning, er følelsen ubeskrivelig. Han tilføjer: "Når jeg slår min rekord efter vedholden træning, forstår jeg vigtigheden bag mod og at være tro mod mig selv. Det er svært at beskrive øjeblikke som dem. Men det giver dig et helt nyt perspektiv på verden."

VRCT-SP_NING-06-IMG-O

Men vi bliver også nødt til at tale om den anden side af medaljen. Fiasko. For lad os være ærlige, det er mere almindeligt end succes. Og i en verden, hvor næsten alting bliver delt og er synligt, kan man blive bekymret for, hvad andre folk tænker om vores lavpunkter. Ning fortæller, at mod går hånd i hånd med forpligtelser, og det giver dig langt mere end den flygtige fornemmelse af sejr: "Nogle gange glemmer folk at anerkende din vedholdenhed, fordi de ikke kan se skoven for bare træer. Men jeg er stolt af ordet, jeg står for, fordi det hjælper mig med at se essensen af ting og forstå mig selv bedre. Forstå dig selv, og respektér sandhederne."

Ning fortæller, han valgte at repræsentere mod, fordi det har givet ham mere end guldmedaljer. Han tilføjer: "At være modig giver dig evnen til at træde ud af din komfortzone, så du kan udfordre det umulige. Mod er kilden til min kraft."

At være modig giver dig evnen til at træde ud af din komfortzone, så du kan udfordre det umulige.

VRCT-SP_NING-07-IMG-O

Vi har designet VRCT-jakken, der er inspireret af et traditionelt sportslook, som et lærred for dit selvudtryk. Bær den, som du vil, med et personligt patch, der viser, hvad du står for. Hvad vil du vise verden?

Training / september 2019