alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / juli 2019

Din helt egen HIIT-træning

“HIIT-træning får virkelig hjertet til at pumpe. Og at tage den med udenfor gør dig ekstra motiveret, når du træner.” Alycia er professionel bokser.

Hun dyrker HIIT-træning for at opbygge styrke og mobilitet, som hjælper hende, når hun bokser. Box jumps på parkbænke, speed skating, tricep dips på skovtursborde. Hun bruger de udendørs omgivelser som inspiration til at træne endnu hårdere. Til at klare enhver udfordring. Og vores Don’t Rest-bh og Alphaskin-tights er designet til at give støtte under alle typer intensiv træning.

“Når jeg træner udendørs, kan jeg være mere kreativ med min HIIT-træning ved at bruge en parkbænk eller spurte op ad en bakke.” Alycia Baumgardner, professionel bokser. Tid til at komme udenfor og skrue op for din træning.

Training / juli 2019