alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / juli 2019

HEY WORLD

Til Fall/Winter 2019 introducerer adidas by Stella McCartney den seneste bæredygtige innovation med det mest miljøvenlige tennistøj nogensinde. Vi besidder hver især en naturkraft, og sammen kan vi skabe positiv forandring verden over. "Hey World!” er vores opråb for bevidsthed, sammenhold og handling.

ASMC-Stella-FW19-visual-1
ATLETER SKABER FORANDRING 

Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Angelique Kerber og Stefanos Tsitsipas inspirerer positiv forandring over hele verden. Læs deres historier nu.

ASMC-Stella-FW19-visual-2

ANGELIQUE KERBER

Nævn dine tre yndlingsting ved Wimbledon:

  • At spille på græs
  • At spille i den mest prestigefyldte tennisturnering
  • At spille i hvidt fra top til tå


Bæredygtighed er et stort emne for tiden. Dit outfit er lavet med bæredygtige materialer. Hvordan føles det at have disse (bæredygtige) værdier med sig på banen?

Det er vigtigt for mig at være en rollemodel for fremtidige generationer – både på og uden for banen. Ved at iføre mig den mest bæredygtige kollektion fra adidas by Stella McCartney under Wimbledon, viser jeg, at jeg kæmper for positiv forandring.


ASMC-Stella-FW19-visual-3


CAROLINE WOZNIACKI

Du har mødt mange udfordringer gennem din karriere, og det kræver et særligt mindset at overvinde den slags udfordringer. Kan du fortælle os, hvordan du gør?

For mig handler det om at gøre sit bedste hver eneste dag. Jeg sætter mig et mål for, og jeg ved, hvad jeg vil opnå. Jeg arbejder hårdt hver evig eneste dag og håber, at det er godt nok til at opnå de drømme, jeg har.


Hvordan husker du bedst dine øjeblikke på Wimbledon?

Jeg elsker Wimbledon. Jeg elsker traditionen, og jeg elsker de hvide outfits. Bare tænk på Wimbledons historie. Jeg synes, det er en fantastisk turnering.


Hvad er navnet på din yndlings chat-gruppe?

Jeg bruger faktisk ikke rigtig chat-grupper!


ASMC-Stella-FW19-visual-4

Garbiñe Muguruza

Giv os tre grunde til, at du elsker Wimbledon:

  • Tradition
  • Elegance
  • Stilhed
 

Hvad er dine yndlings-apps bortset fra de store fire (Twitter, Instagram, Facebook og YouTube)?

Jeg elsker Pinterest. Fordi jeg elsker flotte billeder, indretning og mode. Også sportsbilleder – det hele.


Stella McCartney har mestret bæredygtig mode i lang tid nu. Hvordan føles det, at repræsentere hendes seneste kollektion af bæredygtigt tennistøj?

Det føles godt! Jeg glæder mig altid til at bære hendes design. Det er super komfortabelt og moderigtigt og vigtigst af alt, giver det mig mulighed for at yde mit bedste, mens jeg mindsker aftrykket på planeten. Og så føler jeg mig både flot og god, når jeg spiller.


ASMC-Stella-FW19-visual-5

DOMINIC THIEM

Hvordan vil du beskrive dit venskab med de andre spillere i turneringen?

Jeg kommer godt ud af det med næsten alle spillere. Tennis er en god sport, fordi det ikke er en kontaktsport. Du behøver ikke at gøre skade på din modstander, så du kan opbygge nogle ret gode venskaber.


Nævn dine tre bedste ting ved Wimbledon:

  • Traditionen først og fremmest
  • Jordbær
  • London
 

Hvordan føles det at være en af de første mandlige tennisspillere, der bærer tennistøj designet af Stella McCartney?

Jeg kendte til alle de andre kollektioner for kvinder, og jeg var meget overrasket og begejstret for, at der lanceres en kollektion til mænd. adidas og Stella McCartney ændrer spillet med denne tenniskollektion – både som den første kollektion for mænd og den mest bæredygtige til dato – og jeg er virkelig stolt af at bære den.


ASMC-Stella-FW19-visual-6

Alexander Zverev

Kan du beskrive det venskab, du har med de andre spillere i turneringen? Hvem er din bedste ven?

Min bedste ven er åbenlyst Marcello. De fleste ved, at vi gør alting sammen. Men også min bror. Han er en af mine bedste venner. Vi laver mange ting sammen – alle mulige sjove aktiviteter og dumme ting. Det er fantastisk at have dem med på tour.


Du er blevet kaldt den fremtidige nummer ét af mange tennisveteraner. Hvordan føles det at blive mødt med så høje forventninger så tidligt i din karriere?

Det er selvfølgelig fedt, men når alt kommer til alt, er der så mange unge mænd, der spiller godt og bliver dygtigere og dygtigere – vi bliver allesammen bedre. Lige nu er jeg nummer tre på verdensranglisten, og jeg har stadig to mænd foran mig. Jeg ved, at jeg fortsat skal arbejde hårdt og forbedre en masse ting, hvis jeg skal nå målet.


Hvad er det bedste ved Wimbledon?

Så meget. For det første er Wimbledon den mest historiske turnering, vi har. Old England Club er noget helt særligt, græsbanen er noget helt særligt. De helt hvide outfits ser flotte ud på banen. Det er en særlig begivenhed, som alle ser frem til hele året. Og du ved, at spiller du på Wimbledon, så har du manifesteret dig som tennisspiller.


ASMC-Stella-FW19-visual-7

STEFANOS TSITSIPAS

Hvilken rolle spiller bæredygtighed i dit liv?

Jeg mener helt klart, at miljøet spiller en stor rolle i mit daglige virke som atlet. Klimakrisen er et problem, vi ikke har råd til at ignorere. Derfor kan jeg også godt lide det bæredygtige budskab bag kollektionen; brugen af bio-tråd og genanvendte materialer. Jeg støtter 100 % op om de miljøvenlige værdier, som adidas by Stella McCartney står for, og jeg er stolt over at være en del af det.


Du har en fed vlog, hvor du dokumenterer din rejse i tennisverdenen. Hvordan ville du have det med at instruere din egen adidas-kampagne, hvis du fik muligheden?

Det ville være virkelig fantastisk, hvis jeg fik muligheden for at arbejde med så stort et brand som adidas. Jeg ville elske at lave videoer for dem ude i fremtiden.

Training / juli 2019