alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
Training / juni 2019

TRÆN SAMMEN

At træne med en anden er en fantastisk måde at komme hurtigere og bedre igennem din træning.

Mellie er kaptajn for adidas runners. Langdistanceløb er hendes ting. Hendes partner, Natasha, er tidligere atlet i forhindringsløb. Sammen dyrker de en lang række styrketræning og hastighedsøvelser. Opvarmningsstræk, shuffleløb, squat jumps, sprint og den frygtede planke.

Efterhånden som træninger er godt i gang, fokuserer de på fart og skubber deres grænser. Og vores Stronger for It-bh og How We Do-tights får lov at stråle.

“At løbe med en løbeklub er en god hjælp.”

Mellie Cay, kaptaj af LA runners og adidas influencer

Så ring til en ven, og tag din træning til nye højder!

Training / juni 2019