alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå badedragt

 
[24]

Vælg den rigtige blå badedragt

Det vigtigste, når der skal vælges en blå badedragt, er, at den sidder godt og er rar at have på. Det gælder, uanset om du skal bruge den til konkurrencesvømning eller til at ligge på stranden og nyde det gode vejr. Et alternativ til en blå badedragt kan være en blå tankini. En tankini er en todelt badedragt, hvor toppen i stedet for en BH er en top. De blå badedragter fra adidas er lavet af Ecanyl-garn, som med sin genanvendelighed er med til at fremhæve adidas’ mål med at producerer bæredygtige produkter.

Blå badedragt eller en blå tankini

Uanset om du vælger en blå badedragt eller en blå tankini, er du med adidas sikker på, at du har valgt en stil, der passer til både svømmehallen eller stranden. Tankiniens blå er et sikker valg, da det er en farve og en pasform, der passer alle, uanset alder, størrelse eller kropsform. Tankini-toppen sikrer, at du kan bevæge dig og svømme lige så sikkert, som havde du en badedragt på. Samtidig har du også samme mulighed for at få sol på maven, som du har med en traditionel bikini.

Vask, og opbevar din blå badedragt korrekt

For at din badedragt eller tankini holder sig pæn længst muligt, er det vigtigt, at du vasker og opbevarer den korrekt. Vask den efter adidas’ anbefalede vaskeanvisninger, og vend den på vrangen, inden du vasker den, gerne med sammen med tøj i samme farver. Dermed sikre du dig, at farven holder længest muligt, og den ikke bliver misfarvet. Inden du lægger den væk efter bru, også selvom du vælger, at den ikke skal vaskes, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den er tør, da den ellers kan få skjolder og begynde at lugte. Du skal ikke bruge skyllemiddel, og den skal ikke tørretrumbles.