alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bravo! Vores kollektive indsats betaler sig, og sammen er vi allerede nået op på €1,5 mio.

10 minutters bevægelse = €1 donation*

*For hver 10 minutters bevægelse donerer adidas €1 til Common Goal til projekter, der uddanner lokalsamfund om bæredygtighed gennem sport – op til €1,5 mio.

ET MINUT AD GANGEN

Vi bevæger os for at konkurrere, vi bevæger os for at have det sjovt, og nu bevæger vi os for planeten. Join os i adidas Running-appen mellem 1.-12. juni og gør en forskel med hver 10 minutters bevægelse. For hvert minut tæller.

HVORDAN DU KAN DELTAGE

Two pictures overlapping. One of two in wheelchairs playing basketball and the other of a woman playing basketball.

MÅDER AT BEVÆGE SIG PÅ

34 måder at gøre en forskel på. Lad os bevæge os for det bedre med alt fra fodbold til tennis, vandring, basketball eller løb. Med mere end 30 forskellige sportsgrene er det ikke vigtigt, hvordan vi bevæger os, men at vi bevæger os. Join os i adidas Running-appen mellem 1.-12. juni.
Visual of a top view nature shot

adidas x Common Goals

adidas samarbejder med Common Goal for at uddanne fællesskaber og lokalsamfund om bæredygtighed gennem sport og har udvalgt projekter verden over med denne ene fælles mission.
Vores kollektive bevægelse betyder kollektiv forandring, uanset om det fornyer en lokal sportsbane med genanvendte materialer eller træner folk i at reducere plastikaffald ved sportsanlæg.
logos of all the supporting partners

STØTTEPARTNERE

FAQ

Med et par enkle trin kan du være med til at gøre en forskel for planeten:
1. Download adidas Running-appen til din mobilenhed
2. Tryk på fanen Community, og gå til Challenges
3. Gå til move for the planet challenge, og tryk på Join Challenge
4. Track din aktivitet mellem 1.-12. juni
Tilmeldinger åbner den 23. maj. Move for the planet starter den 1. juni og slutter den 12. juni. Uanset om du er alene eller sammen med en ven, kan du bevæge dig hvor som helst og så ofte, som du vil. Bare husk at tracke din aktivitet i adidas Running-appen, så hvert minut tæller!
Vi ønsker, at move for the planet bliver en global og inklusiv bevægelse, der udnytter sportens kraft. Du kan deltage ved at tracke en af følgende aktiviteter: Løb, Virtuelt Løb, Plogging, Løbebånd, Trail-Løb, Gåture, Stavgang, Kørestol, Gå med Barnevogn, Vandring, Crosstræner, Tennis, Fodbold, Golf, Trappeløb, Atletik, Basketball, Bordtennis, Volleyball, Squash, Amerikansk Fodbold, Håndbold, Padel, Baseball, Beachvolley, Rugby, Cricket, Frisbee, Hockey, Lacrosse, Cykling, Racercykling, Mountain Biking og Virtuel Cykling.
Når du først er tilmeldt udfordringen, er det nemt at sprede ordet og involvere dine venner. Send dem et direkte invitationslink via knappen Del i adidas Running-appen. Du kan også dele din aktivitet på dine sociale medier ved at bruge #movefortheplanet.
Det betyder, at adidas for hver 10 minutters bevægelse, du tracker, når du bevæger dig for planeten – fra 1. juni til 12. juni – vil donere €1 til Common Goal til projekter, der uddanner lokalsamfund om bæredygtighed gennem sport – op til €1,5 mio.
adidas samarbejder med Common Goal for at uddanne fællesskaber og lokalsamfund om bæredygtighed gennem sport og har udvalgt projekter verden over med denne ene fælles mission. Besøg www.common-goal.org for at få mere at vide.