alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Babytøj

 
[186]
1 / 4
Side:af 4

Aktive poder elsker adidas babytøj

Skal de kære små starte livet og karrieren iklædt adidas? Det vil i hvert fald glæde forældre takket være de cute sportsdesigns. Bæreren af tøjet – din guldklump, kan naturligvis nyde det endnu mere med komforten direkte mod huden. Som nybagte forældre vil man kun det allerbedste for den lille. Og her sørger babytøj i alderen 0-1 år for, at der er garanti for blødhed og pasform. I babyens første leveår skal der med tiden både krybes og kravles. Heldigvis for det, for de små poder vil fremad i verden – ud på nye eventyr. Det sker naturligvis med kroppen komfortabelt svøbt ind i babytøj fra adidas. Med over syv årtiers erfaring tager vi vare på både små og store. Ikke mindst i kraft af materialevalget. Vi er nemlig en del af Better Cotton-initiativet, der forbedrer bomuldsdyrkning på verdensplan. Det betyder bl.a. genanvendte materialer samt økologisk bomuld.

Komforten starter fra år 0

Knap nok har du født, før du straks skal til at tænke på børnetøj. Men det ansvar tager vi os gerne af. Mange familiemedlemmer og venner har nemlig fundet ud af, at babytøj fra adidas er en oplagt gaveidé. Eller måske du allerede har forberedt en garderobe på forhånd, hvis du har haft tid og overskud til planlægning. Uanset hvad, så er komforten og cuteness-faktoren helt i top, når du ser din baby i et blødt og sporty look. Mode og funktionalitet begynder i en tidlig alder, og når kvaliteten samtidig er sublim, så er adidas babytøj helt essentielt. Alle døgnets timer kan den lille ny nyde de behagelige tekstiler. Nattøj, buksedragter, træningstøj og alle mulige andre beklædningsdele. Der er dømt praktiske outfits til både de stille og de aktive timer. Er far eller mor fan af en bestemt fodboldklub, så er der mulighed for at få den bette med på fanholdet iklædt et sportssæt med klublogo og de helt rigtige farver.