alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Babytrøjer

 
[29]

Babytrøjer til dit barns første, unikke bevægelser

Din baby tager så mange spring, på hvad der kan virke som ingen tid. De har travlt med, at opdage verden og deres krops finurlige bevægelser. Fra tid på maven til de første, spæde skridt. adidas babytrøjer passer til den aktive, lille krop og beskytter deres overkrop fra de overflader de ligger på. adidas logo T-shirts giver et afslappet og sporty look, blandet med overlegen komfort og bløde materialer, så de er behagelige for den lille at lege og bevæge sig i. På turene ud med forældrene, er tracksuit overdelene perfekte, da de giver beskyttelse mod elementerne og giver dit barn lidt ekstra 'swag'. Det vigtigste er, at babytrøjer støtter dit barns bevægelser. De skal være funktionelle, behagelige og ikke mindst, rigtig søde. Til alle dit barns mange bevægelser, er adidas med og hepper på sidelinien.

De sportsglade forældre kan give glæden videre med adidas' babytrøjer

Det ikoniske adidas logo pryder vores lækre børnetrøjer. Fra det klassiske sæt med 3-Stripes og grundfarver, til det batik eller army-inspirerede print, kan du nemt tilføje ekstra sport til dit barns garderobe. adidas har skabt babytrøjer helt ned til størrelse 0 år. Vores lækre bodies er lavet i det skønneste bomuld og er nemme at tage af og på. De farverige tracksuit-overdele kommer alle med matchende bukser, så hele sættet harmonerer. De mange farver gør det spændende for dit barn, at undersøge sit tøj. Blomsterprint, tigerstriber og pangfarver dominerer vores kollektioner af børnetøj.

Tøj som støtter op om dit barns fremtid

Vi har siden begyndelsen været med i Better Cotton Initiative. Her støtter vi både bedre forhold for producenter, men skaber også blødt og slidstærkt tøj, som støtter dit barns bevægelser men også den jord, om de skal modtage fra os. Vi tror på, at innovation er vejen frem for en bedre fremtid for vores børn.