alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Baby 0-1 år · Superstar

 
[23]

Lad din yngste komme godt fra start med adidas Superstar til babyer

Vores babysko er mini-versioner af vores klassiske sneakers. Siden 70'erne har adidas Superstar sneakers været med til at forme den urbane sportsmode. Den slanke silhuet, forstærkede ståltå og kontrasterende 3-Stripes er velkendt verden over. Så giv din lille baby sportsglæde med fra starten. Det er aldrig for tidligt at give dit barn de bedste forudsætninger for at finde bevægelsesglæde i alle livets gøremål. Verden er stor og den skal udforskes trygt og komfortabelt. Den bløde og fleksible læderoverdel smyger sig om de små fødder, uden at stramme og klemme. De kommer med fine detaljer, som reflekterende detaljer og farverige indslag. Alle vores versioner af adidas Superstar til babyer kommer med velcrolukning i stedet for snørebånd. Dette gør skoen nem at tage af og på. Den vævede ydersål har skridsikkert gummi, så de trygt kan tage deres første skridt i ikoniske sneakers. Vi vil gerne understøtte dit barns fremtid og derfor har halvdelen af vores kollektioner siden 2021 bestået af genanvendte materialer. Vi bruger plast samlet op ved verdens have og på denne måde gør vi vores for at mindske vores klimaaftryk.

adidas Superstar til babyer følger dit barn fra vugge til fodboldbane

Vores retro basketballsko er lavet med en blød overdel i mesh, en tåkappe i gummi og med fine velcroremme i læder. Trefoil logo på hælflikken binder looket sammen og giver den fineste miniversion af en klassisk adidas sko. Disse sko har en helt unik coolness faktor og den fleksible overdel gør dem nemme at pakke i en taske og tage med på farten. Den lette mesh smyger sig om barnets fod og lader fødderne ånde. En let EVA ydersål sørger for, at dit barns fødder får den støtte og komfort, som de har brug for.