alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Babysko og booties

 
[199]
1 / 5
Side:af 5

Babysko: den bedste start for nye babyfødder

Verden skal udforskes fra start. Der skal kravles og rulles rundt, når 0-1-årige giver den gas på gulvet. Babysko fra adidas forsøder babylivet med specialdesignet fodtøj til de mindste fusser i familien. De kan lige så godt vænne sig til det fra starten af. At kvalitet går man aldrig ned på. Babysko i sporty designs tager optimalt vare på små fleksible fødder, der til stadighed udvikler sig lynhurtigt. Vi er stolte over at hjælpe dit barn på vej i livet – i første omgang i processen med at komme op at stå og holde balancen. Og naturligvis i det videre forløb, når de første skridt skal tages. Små miniaturesko er cute-factor gange uendelig, for hvem kan stå for de lækreste små sneakers til babyer? Fleksible såler, der tilpasser sig babyens fodbevægelser, og masser af støtte og stabilisering guider de kære små fremad med dejlig komfort.

Babytrainers er fodtøj der vækker smil og inspiration

Du kender dem alle fra din egen skokollektion. Eller fra dine store børns yndlingssko. adidas babysko er bittesmå udgaver af alt fra tidernes klassikere til fremtidens nye styles. Gazelle med ruskindsoverdele og et bredt farveudvalg, Superstar med læderoverdele og tå-kap, Stan Smith med prikket 3-Stripes og masser af andre fede babysko. Linjen er lagt fra barnsben, så den høje kvalitet kommer ind med modermælken. Slip-on-konstruktioner er et hit på de små børnesko, da de bliver nemme at få af og på. Især for forældrene, indtil de kære små med årene er klar til snørebånd og velcroluk. Sure tæer i saftevand er der ikke noget af. Til gengæld er der OrthoLite®, der med antibakteriel virkning, holder skoene lugtfri. Babysko og tilhørende joggingsæt. Et sportsklædt barn leder op til en aktiv livsstil og når de lærer det helt fra starten, er kimen mod sportstalentet plantet.