alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Baby flip flops og sandaler

 
[7]
Børn Svømning Pink Altaventure sandalerBørn Svømning Pink Altaventure sandaler

Altaventure sandaler

Børn Svømning

Baby flip flops og sandaler sender friske fødder på farten

Livet skal udforskes og nye eventyr starter fra barnsben. Med det rette fodtøj er linjen til en aktiv barndom lagt. Fra spæd til gammel - adidas er der for dine fødder hele livet. Små fleksible barnefødder fortjener det bedste. Med baby flip flops er der dømt jubel og tilfredsstillelse hos alle børn fra 0-1 år. Formstøbte EVA-såler skaber naturlige former, der tilpasser sig hvert et skridt. Kravle, stå eller gå. Baby flip flops er med under hele forløbet, hvor guldklumpen opnår sejre med stabilt fodtøj under fødderne. Vandsjov i pools eller ved havet er vejen frem i den motoriske udvikling. Her støtter sandaler og klipklapper til babyer fra 0-1 år i våde elementer. Vanddrivende fodsenge og indbyggede riller til vandafledning skaber et komfortabelt miljø og gør sandalerne skridsikre. Hvert et nyt skridt kan tages med bravur, for justerbare remme sikrer den perfekte pasform omkring de behagelige baby flip flops.

Lad de yngste vokse i baby flip flops

Søde små miniatureudgaver af adidas-klassikere. Der findes ikke en bedre gaveidé, end et par baby flip flops. Med 3-Stripes og Trefoil som markører lærer babyer fra 0-1 år den gode smag og kvalitet fra start. Solide og skridsikre såler holder dem på fødderne i kampen om at opnå den perfekte balance. Hælstøtte og konturformede faconer assisterer babyfødder på jævne og ujævne underlag. Nyd en formiddag i vandkanten eller tag frisk afsted til babysvømning med små fødder iklædt baby flip flops i hurtigtørrende materialer. Lette materialer er nøje udvalgt for at gøre hvert et skridt så let og svævende som muligt. Praktiske lukkemetoder i form af velcroluk holder sandalerne optimalt på plads. Samtidig lærer børn selv at kunne tage fodtøjet af og på. Alt dette er toppet med flade syninger indvendigt samt bløde materialer, der kæler mod huden.