alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportstøj til babyer

 
[62]
Børn Fodbold Sort MUFC TK SUIT IBørn Fodbold Sort MUFC TK SUIT I

MUFC TK SUIT I

Børn Fodbold

1 / 2
Side:af 2

Sportstøj til babyer: Fordi ingen er for små til ægte adidas-vibes

Vores kollektioner af sportstøj til babyer er designet til total stil og komfort i ét enkelt outfit. Fra T-shirts til træningssæt, sparkedragter og strømper med klassiske adidas 3-Stripes-kvalitet og -energi. Familiens fremtidige atleter kan bære det ikoniske Trefoil-logo på brystet. Når den lille atlet begynder at kravle, gå og sidde selv er vores innovative teknologier forberedt på alle de nye bevægelser. Så kan din baby gå på opdagelse uden at blive begrænset af deres tøj.

Brede kollektioner til børn i bevægelse

I årtier har adidas dygtiggjort sig inden for design og produktion af performance-dygtigt tøj til atleter inden for en bred vifte af sportsgrene. Vi designer dog også banebrydende og stilrigtigt hverdagstøj, der alt sammen er skabt med vores egne, innovative teknologier. Al denne viden er nu samlet i kollektioner til familiens mindste. adidas’ udvalg af sportstøj til babyer er designet med smarte lukkesystemer, så tøjet bliver hurtigt, nemt og bekvemt at tage af og på. Materialer som blød og genanvendt bomuld svøber sig om babyernes sensitive hud. 

Designs inspireret af børns finurlige fantasiverden

adidas’ kollektioner af sportstøj til babyer fås i spændende farvekombinationer og med iøjefaldende prints. Kombiner et par pink leggings med en åndbar gul T-shirt til et look, din baby vil stråle i. Vores benklæder er udstyret med elastisk talje, så de nemt kan justeres og giver en optimal komfort. Vores T-shirts i single jersey-bomuld og elastan er utroligt bløde og åndbare og byder på en let elasticitet, så din baby ikke bliver begrænset i bevægeligheden. Sparkedragterne i isolistof føles som silke mod huden og tilbydes i et væld af friske farver. Du kan også vælge designs med og uden knapper foran. Vores ikoniske træningssæt fås selvfølgeligt også til familiens nyeste creators. De kan mikses og matches, så hele familien kan vise fælles front og sportsånd.