alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Baby 0-1 år · Gazelle

 
[1]
Boys Originals Türkis Gazelle skoBoys Originals Türkis Gazelle sko

Gazelle sko

Boys Originals

Start sportsglæden tidligt med adidas Gazelle til babyer

Gazelle skoen er en underspillet, men ikonisk klassiker. Denne sko havde sin begyndelse som en fodboldsko, men har siden udviklet sig til at blive et streetwear-ikon. Vi lancerer derfor også miniudgaver af denne klassiske retrosko. Lad dine børn lege i denne mini version af den klassiske 91 Gazelle, som er en tro kopi af en tidløs klassiker. Fra de blødere versioner i lækker ruskind med gyldne detaljer, til den ikoniske læderversion med kontrasterende 3-Stripes på siden. Selvom dit barn endnu er for lille til at løbe og lege, så er han eller hun ikke for lille til at vise sin ivrighed for at blive en del af den aktive, sporty livsstil. Giv din sportsglæde videre til familiens mindste med adidas Gazelle til babyer. Match adidas Gazelle til babyer med vores klassiske tracksuits. Vi har versioner til hele i familien, så I sammen kan vise jeres store glæde for sporten.

Komfort og støtte til de voksende fødder

Overdelen i ruskind er blød og former sig efter dit barns fod. Det bløde Mikron-for smyger sig om deres små fødder og er nemme at tage på og af. Dit barn er aldrig for ung til at iklæde sig ægte klassikere. De kommer i flere forskellige farver som grå, lilla, lyserød og hvid. Snørebånd er skiftet ud med velcrolukninger, som gør skoen sikker og nem at tage på. Skoen har OrthoLite® sockliner for støtte og en Adifit indersål. Ydersålen i gummi gør det nemt for dit barn at stå fast, når de første skridt trænes og afprøves. Det er vigtigt, at dit barns tøj og sko støtter deres bevægelser. Verden er stadig stor og der er så mange ting, de endnu ikke har udforsket. Med de rigtige sko kan de gå på opdagelse i nye bevægelser, sikkert og komfortabelt.