alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Babybukser

 
[1]

Babybukser: fri leg til de yngste

Guldklump, vidunder og engel. Naturligvis er din baby dit ét og alt. Det lille levende væsen, som ændrer alt i din verden på den mest glædelige måde. Selvfølgelig skal din lille trold have det blødeste og smartest fra start. Babybukser er nemme at ty til for mange forældre. adidas er nemlig mærket, som hele familien har positivt bekendtskab med. Med speciale i sport og design er babyer i helt trygge hænder fra start. Giv de 0-1-årige den blødeste følelse mod huden fra begyndelsen. Iklædt babybukser med fleece på bagsiden. Så de kære små får de helt optimale betingelser, når der skal rulles rundt og kravles, inden det helt store mål opnås med adidas på kroppen – at komme op og stå og holde balancen. Behagelige babybukser giver den bedste start på din babys aktive liv. Det bliver ikke mere cute end med joggingbukser i ministørrelser med adidas-logoet som grafisk pynt.

Bukser til babyer på 0-1 år – suveræne pasformer til de yngste

Alder er aldrig nogen hindring hos adidas. Tværtimod er det en styrke. Vi omfavner alle segmenter lige fra nyfødt og uden maksimumalder. Lad den nyeste generation føre de stolte traditioner videre iklædt babybukser med optimeret pasform. Løbesnor og elastisk talje sørger for at holde bukserne perfekt på plads, så de bliver siddende, når det går løs med babys energiske spjæt og motoriske ryk. Din bette purk skal have det bedste fra start. Derfor kan du med glæde pakke din babys ben ind i bæredygtighed. Genanvendte materialer reducerer emissioner, mens vores engagement i Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Alt sammen tiltag, der tænker på den miljømæssige fremtid for både dit barn samt alle andre. Luftige babybukser giver den bedste frihed til, at dit barn kan bevæge sig i de rigtige retninger. Der er ingen begrænsninger, men målrettethed og faconer til formålet.