Stilsikker silhuet. Luksuriøs styling.

Moderigtige elementer og luksusmaterialer definerer denne limited Arkyn-edition.

Fås nu. Eksklusivt til hende.

Fashion meets the archive.

Fremtidens design møder de mest ikoniske detaljer fra arkiverne for at skabe en nutidig sneaker. Den progressive Arkyn-silhuet er eksklusiv til hende og har elementer fra haute couture blandet med returenergien fra Boost-støddæmpningen.

An eclectic silhouette.

Arkyn

Kendall Jenner, New York, 2017.

Find your Arkyn

Those who won’t be labeled.

Den serbiske kunstner Ana er et kreativt multitalent. Hun udtrykker den sande ånd bag Arkyn med sine produktioner inden for møbeldesign, skulptur, fotografi, mode, kunstmaling og indvendig arkitektdesign.

Fodboldspilleren Florencia Galarza er en kvinde med mange talenter, der gør hende perfekt for Arkyn. Hun vendte et nederlag til en fordel efter hun blev skadet og ikke blev udtaget til USAs kvindelandshold i fodbold: Hun blev en eftertragtet DJ på turnée med Kanye West, og vender nu tilbage på grønsværen for de professionelle Boca Juniors.

Hun er måske en af de mest kendte modeller i verden, men hun lader sig ikke definere af det. Hun bevæger sømløst fra design, skuespil, skriveri og fotografering af hendes venner og familie og er et skinnende eksempel på en selvstændig kvindelig kreatør, der ikke lader andre definere hende.

Musikeren Syv de Blare mixer kontrastfyldte genrer for at skabe sit helt eget lydbillede. Selvom hendes hjerte tilhører musikken, så er hun også en entusiastisk fotograf, hvilket understreger essensen af Arkyn: at kreativitet eksisterer i dig på mere end én måde.

Hvad har dans og blomsterdesign til fælles? Marisa Competello! Efter næsten et årti som stylist-assistent, søgte hun forandring. Som en ægte Arkyn-kvinde grundlagde hun Meta Flora: Hendes NYC-baserede blomsterdesignstudie skaber minimalistiske kreationer, der reflekterer hendes interesse i bevægelse, linjer, farve og tekstur.

Aldrig den samme. Aldrig forudsigelig.