alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Mundbind

 
[10]
3-Pack stofmasker, XS/S
3-Pack stofmasker, XS/S
3-Pack stofmasker, M/L
3-Pack stofmasker, XS/S XS/S
3-Pack stofmasker, M/L

Mindsk risikoen for smittespredning – find det ideelle mundbind

Beskyt dig selv og dine omgivelser med enkle, stilfulde mundbind. Vores behagelige adidas-mundbind er skabt til at give dig optimal beskyttelse uden at irritere selv ved længere tids brug. De er nemme og behagelige at bruge i dagligdagen og hjælper med at stoppe spredningen af virus og andre bakterier. De mest effektive metoder til at forhindre spredning af smitte er at sørge for at have god håndhygiejne og at undgå at udsætte andre for host eller nys. I sidstnævnte tilfælde er mundbind et effektivt middel, og da udvalget af adidas-mundbind alle kan vaskes og bruges igen og igen, har de desuden en miljøvenlig fordel. Vores behagelige mundbind med elastik sikrer optimal komfort, og hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, finder du let svaret med vores guide her på siden.

Vis klubfarverne frem, når du bærer mundbind

Mundbind fra adidas fås både i diskrete design med adidas-logo, eller du kan støtte dit favorithold og vælge et fodbold-mundbind. Du finder en række af de største fodboldklubber repræsenteret i vores udvalg. Kan købes enkeltvis eller i en trepakke – husk at vælge den rigtige størrelse, så du får ideel komfort i din dagligdag, hver gang du har brug for det. Det åndbare materiale minimerer både risikoen for ubehag ved brug og spredning af vira og andre bakterier via f.eks. dråbesmitte. Designet er simpelt, men fuldendes af dit favoritholds logo på siden. Bidrag til at stoppe smittespredning uden at gå på kompromis med hverken din personlige stil eller sportsinteresse.