alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Alphabounce-løbesko

 
[13]

Alphabounce-løbesko – både til løb og til squats

Med Alphabounce har adidas udviklet en serie af moderne løbesko til mænd og kvinder, som giver din krop et ekstra solidt fundament at stå på, hvad enten det er løb, sprint eller squats, du laver. Som navnet siger, er der lagt an på stødabsorbering og komfort med en sko, der egner sig til alle former for træning. Når du vælger et par Alphabounce-løbesko, har du derfor valgt at tage dig af dig selv og beskytte dine fødder og led ved at iføre dig et produkt, hvis høje kvalitet og hypermoderne teknologi mindsker belastningen på din krop betydeligt, når du bevæger dig i dem.

Alphabounce-løbesko til alle former for træning

Løbeskoene i Alphabounce-serien fås i farverne Cloud White, Core Black og Grey Six. De har et tidløst og minimalistisk design, der gør, at de er lette at få til at passe sammen med resten af dit træningstøj, hvad enten du er mand eller kvinde. Den høje grad af komfort, som fås via skoens rummelige pasform, og den brede forfod, som virker ekstra stabiliserende på foden, når du er aktiv, gør Alphabounce-løbeskoen til et godt allround valg, når du træner. Hvad enten du dyrker almindeligt motionsløb, sprinter hårdt og konkurrenceminded eller laver styrketræning og crossfit, er Alphabounce derfor et godt værn mod skader og overbelastninger.

Vælg moderne løbeteknologi med Alphabounce-skoene

Alphabounce-serien af løbesko er et produkt, som adidas har udviklet ved brug af de mest moderne materialer og den nyeste stødabsorberende teknologi. Den absorberende Bounce-mellemsål nedsætter virkningen af stød, når foden rammer jorden, og det særlige Torsion-system stabiliserer dig endvidere, så du står godt fast på enhver form for underlag. Ydersålen i gummi er slidstærk og sikrer, at din sko er robust og kan holde i lang tid til de belastninger og det slid, som skabes af friktionen mellem et ofte hårdt og ujævnt fundament og kroppens hurtige bevægelser, når du for eksempel dyrker løbetræning udendørs.