alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Neo trainers

 
[23]

adidas Neo trainers taler til ungdommens sneakers-efterspørgsel

Vi fornyer os altid hos adidas. Neo er et andet ord for ny, og i et par af de fede trainers vil du hele tiden føle dig opdateret. Selvom serien ikke er helt ny længere, så sørger den tidløse stil for, at du aldrig går af mode. adidas Neo taler til de unge segmenter med et bankende hjerte for unikt fodtøj. Poppet, rocket, stilistisk og sporty på samme tid. Linjen er klassisk og fremtid i bedste forening. Store verdensstjerner har trådt deres ungdomsfødder i adidas Neo trainers. Hele attituden og stilen er kridtet op til inspiration og sikre sko-trends, som går lige hjem - både i virkeligheden, og på de sociale medier. Du vil føle dig i ét med vennebanden, når ungdomsklubben skal indtages, og når der skal hænges ud på sportsbanen med løst boldspil og snak om modens cool tendenser.

adidas Neo trainers er din entré ind i modens sko-verden

Enkelthed og ungdommelige vibes. adidas Neo er genkendelighed i en nøddeskal. De elskede 3-Stripes løfter skoenes looks. Med sort og hvid, som det store trækplaster. Den rektangulære boks med logoet på hælkappe, tunge og såler vidner om seriens urbane kant. Stødabsorberende såler sender dig velbevandret ud på byens brosten med komfort. Asfaltjunglen kan indtages til en omgang streetbasket, eller udendørs fitness  på den nærmeste naturbane. Godt greb under skoene lader dig manøvrere rundt med stabilitet og balance. Gør det med fuld gas, for OrthoLite® sørger for et antibakterielt klima ved fødderne. Unge fra mange dele af verden, hylder adidas Neo grundet en cool streetwear-stil. Der er underspillet coolness og klassisk stilsikkerhed på samme tid. Det er nyt med nyt på, som samtidig aldrig forlader vores klassiske DNA. Modemæssigt og funktionelt vil dine fødder have det som blommen i et æg med adidas Neo, hvor alt går op i en højere enhed.