alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

adicross golfsko

 
[12]

adicross golfsko fra adidas til spillere med høje ambitioner

Med de helt rigtige golfsko bliver dit sving og din træfsikkerhed endnu bedre. Selvom du er ny på greenen, så vil du med sikkerhed mærke forskellen. Vores adicross golfsko er nemlig specialdesignede til golfspillere, og vores brede sortiment af golfsko gør, at der findes en sko til alle. Adicross er retro golfsko, som bringer tankerne tilbage til adidas ikoniske arkiver, men med alle vores nyeste teknologier. Disse stilrene sko står stærkt i al slags vejr, uden at du skal gå på kompromis med din stil. Hos adidas har vi i årtier samarbejdet med golfverdenens dygtigste spillere og studeret deres bevægelser nøje. Resultatet af dette er sko, som er særligt udviklet til dig, som er en passioneret golfspiller.

Direkte fra arkiverne får du adrioss golfsko

Vores vind- og vandafvisende WIND.RDY holder dine fødder tørre på det våde græs. Cloudfoam Comfort-såle gør præcist det, deres navn beskriver: De får dine fødder i den syvende himmel. Denne underskønne sål støtter uden at stramme og er perfekte, når du vil klemme så mange runder ind på greenen som overhovedet muligt. Adiwear ydersåle med Traxion-sålmønster griber underlaget og giver sikker benstilling. Udover alle vores nyeste teknologier, så tilbydes adricross i flere forskellige farvekombinationer, hvilket gør det legende let at finde den sko, som bedst passer til din stil. Fra grøn til lyserød og den klassiske sorte golfsko; vores arkiver er kommet til live og vil med sikkerhed fuldende dit golflook. Bær vores ikoniske Trefoil-logo, og vis din dedikation til sporten og dens lange historie. Når du spiller golf, så bruger du meget tid ude i den friske luft, og derfor skal du være forberedt på omskifteligt vejr. Med adicross behøver du ikke lade dig begrænse af vejrudsigten, men holde fokus på dit spil. Så er der kun tilbage at råbe "af banen!"