alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

adicross

 
[22]

Udforsk en af de mest stilede sportsgrene med golfkollektionen adicross

De simple kasketter og de både behagelige og smarte outfits samt skoene med retrostil gør golfsporten til et godt bud på en af de mest stilede sportsgrene. Moden er da heller ikke sen til at udnytte, at man ofte kan gå 18 huller og en tur i byen i det samme outfit. Gå på opdagelse i kasketter, sweatere, polotrøjer og meget andet i adicross – adidas’ store udvalg til golf og træning. Se godt ud ud på golfbanen, og behold bare tøjet på efter sidste put.

Her finder du autentiske retro-sneakers

Er der én ting, der kendetegner moden, er det gentagelser. Har noget først én gang været top-populært, er det kun et spørgsmål om tid, før det igen finder vej til klædeskabene. Retro-sko, som minder os om 70'erne, 80'erne eller 90'erne, er en del af denne cyklus. Og ja, de er i høj grad tilbage. Netop i dag er retro-sneakers, der minder om tidligere modebølger, igen blevet noget af det hotteste blandt fashionistaer i hele verden. Og i adidas’ golfkollektion adicross finder du ikoniske golf-sneakers, som ser flotte ud på både greenen og gågaden.

Fra driving range til catwalk

Activewear og athleisure-bølgen er bare nogle af de fænomener, som viser, at parløbet mellem sport og mode aldrig har været tættere. Sportstøjet giver støtte og åndbarhed, så du kan klare dagligdagen uden problemer og stadig have det behageligt. Og med det stilfulde design i adidas’ kollektioner til golf og træning er du dækket ind på alle fronter.