alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

ADIDAS ORIGINALS BY 032c

 
[5]

ADIDAS ORIGINALS BY 032c

adidas Originals by 032c vender tilbage Fall/Winter 2020 med en helt ny capsule-kollektion inspireret af den Berlin-baserede publikations brede vifte af idéer. Kollektionen henter inspiration fra 90'ernes modkultulturelle æstetikker og giver et udvalg af adidas-sko, -tøj og -tilbehør unikke opdateringer.

Den introducerer også 032c Campus Prince, der fås i sort og hvid. Opdateringen af den klassiske Campus-sneaker, der beundres af 032c for dens 90'er-look og -attitude, består af mat læder i høj kvalitet, tykke gummistriber, rødt 032c-branding på hælen og en ringpiercing.

Kollektionen afrundes elegant af en sort kasket, hvid T-shirt og hvid tanktop med et smeltet-lignende logo med begge brands.

Tøjet og tilbehøret komplementeres af en trio af tilbehør: 032c-rygsækken, 032c-tasken og 032c-multiremmen. Hver style er lavet af hvidt bomuldslærred med forstærkede remme og metalringe, der sikrer forbedret brugbarhed i flere sammenhænge.