Slip din energi fri i hvert skridt med UltraBOOST X.

Dit ypperligste jeg

Bliv inspireret af sprinterdronningen Octavious Freemans energi i adidas by Stella McCartney, en kollektion skabt til kvindelige atleter. Med banebrydende design og teknologi der forstærker kroppens styrke, har du aldrig været tættere på at nå dine mål.

Vær ustoppelig

Lette, lysende og innovative materialer, der får dig til at løbe hurtigere og længere. Adizero-løbekollektion hjælper dig med at hæve barren ved at regulere din kropstemperatur og opretholde dit energiniveau. Gør personlige rekorder til din nye standard.

Ubesværet performance

Rygsække og træningstasker fra adidas by Stella McCartney er legende lette og elegante til opbevaring af dine værdigenstande på farten. Kasketter, yogamåtter og andre accessories fuldender serien og gør dig klar til træning uanset, hvor din dag udfolder sig.

Energi der bobler fra fødderne

Revolutioner dit løb med UltraBOOST X løbesko. Sålen er fremstillet med innovativt boost-skum, som frigiver tusinder af energikapsler, der pulserer op gennem dine ben. Skoen har et smukt design i åndbart vævet meshgarn og en behagelig støttende pasform udviklet til den smallere kvindelige fod.

Styrke og sikkerhed

Indtag stadion eller træningscentret med ren selvsikkerhed. Sportsbh'er til højintensiv træning giver upåklagelig stil og støtte og muskelforstærkende tights maksimerer dine bens styrke. Vær klar til at nå nye højder.
KØB BH'ER + TIGHTS

FULD KOLLEKTION

Din krop er dit vigtigste eje. Slip dets fulde potentiale fri og nedbryd dine barrierer med sportstøj, der får dig til at stråle.