Find dit talent

Ligesom med supermodellen Karlie Kloss, er der mere under overfladen af den banebrydende adidas by Stella McCartney-kollektion. Med produkter lavet af genanvendt affald fra havet i et samarbejde med Parley for the Oceans ™, er det sportstøj, der er ligeså kreativt som dig.

Vær ustoppelig

Lette, lysende og innovative materialer, der får dig til at løbe hurtigere og længere. Adizero-løbekollektion rummer produkter tilført slidstærkt genanvendt garn, der gør din stil lige så miljøvenlig som dit løb.  

Ubesværet performance

Rygsække og træningstasker fra adidas by Stella McCartney er legende lette og elegante til opbevaring af dine værdigenstande på farten. Kasketter, yogamåtter og andre accessories fuldender serien og gør dig klar til træning uanset, hvor din dag udfolder sig.

Stil helt nede fra sålen

Mærk energien, der bobler op fra dine fødder takket være den innovative teknologi, der er inkorporeret i hver sko. Lette åndbare materialer er blevet vævet til lækkert design, der sikrer, at din stil altid følger med din performance.

Styrke og sikkerhed

Indtag stadion eller træningscentret med ren selvsikkerhed. Sportsbh'er til højintensiv træning giver upåklagelig stil og støtte og muskelforstærkende tights maksimerer dine bens styrke. Vær klar til at nå nye højder.
KØB BH'ER + TIGHTS

FULD KOLLEKTION

Din krop er dit vigtigste eje. Slip dets fulde potentiale fri og nedbryd dine barrierer med sportstøj, der får dig til at stråle.